Inventaris beschikbaar materiaal en oppervlakte van ruimtes

VERGADERZAAL INKOM van 5 m bij 10 m (ongeveer 30 personen).

Er is een mobiele beamer beschikbaar. Het gebruik van deze beamer is gratis.

 

VERGADERZAAL LOKAAL ZWAM (35 m²) (tot 20 personen zittend - 65 personen staand).

Er zijn 25 barkrukken en 5 buffettafels. Er zijn eveneens 5 tafels (80/120) en 20 stoelen beschikbaar. Er is een beamer aan het plafond bevestigd die een beeld projecteert van 1,80 m bij 1,30 m. Het gebruik van deze beamer is gratis. (zie foto's)

 

POLYVALENTE ZAAL van 10 m bij 13 m, een podium van 10 m bij 7 m en een balkon van 40 m² met apart meubilair.

Voor de zaal (en eventueel podium) zijn er 40 tafels (80/120) en stoelen voor 160 personen.
Er zijn 10 receptietafels beschikbaar (met bijhorende tafelkleden op aanvraag).

OC Halleman is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek en microfoon  (1 met kabel + 2 draadloos). De aanwezige geluidsinstallatie mag echter niet gebruikt worden bij bals en fuiven.

Er is een beamer aan het plafond bevestigd die een beeld projecteert van 4,5 m bij 3,2 m. Het gebruik van deze beamer is gratis.

 

De KEUKEN is, buiten de vaste toestellen, uitgerust met: waterkoker, dubbele friteuse (2 x 8 L), microgolfoven, professionele mixer, koffiezetapparaten.

Er zijn kookpotten (Profiline), pannen (Profiline), steelpannen (Profiline), inzet pastakoker, vergieten, ....beschikbaar. Klein keukenmateriaal zoals pollepels, schuimspanen, spatels, gardes, vleesvorken, pastascheppen, pureestampers, ...is beschikbaar en hangt overzichtelijk aan een inox staaf.

Er zijn wijnglazen (16, 19 en 25 cl), aperitiefglazen (fluitjes), -in wit hotelporselein- borden van 23 en 30 cm, soepborden, soepkommetjes en sauskommetjes, dessertborden, kopjes en ondertassen, bestek, ... voor 120 personen GRATIS beschikbaar.  Deze zijn enkel beschikbaar wanneer de keuken wordt gehuurd!

 

 

Voor de stafafels zijn er 2 types tafelrokken te huren: zwarte stretchhoezen (3 euro/stuk)  en witte stoffen tafelrokken met strik (7 euro/stuk).